Voetbalclinics door Ruben Schaken en vrienden

RSU media

Ruben en vrienden verzorgen trainingen! Ruben heeft een geweldige carrière achter de rug met clubs als Feyenoord, VVV Venlo, ADO den Haag en hij heeft ook wedstrijden gespeeld voor het Nederlands Elftal. Ruben gaat een aantal voetbalclinics geven in de vorm van een aantal evenementen.

Met deze evenementen willen Ruben en zijn voetbalvrienden de ervaring uit hun eigen voetbalcarrière delen en overbrengen aan de deelnemers. Onder andere Tommy Beugelsdijk en een mystery guest komen naar deze evenementen. Ruben heeft een pakket aan oefenstof samengesteld waarmee hij de trainingen zal verzorgen. De kinderen gaan in kleine groepen trainen aan de hand van een draaiboek speciaal ontworpen voor Ruben en zijn vrienden/trainers. Alle trainers die hier aan deelnemen zijn gediplomeerd.

Ruben heeft een geweldige carrière achter de rug met clubs als Feyenoord, VVV Venlo, ADO den Haag en hij heeft ook wedstrijden gespeeld voor het Nederlands Elftal.

Op die dagen is het voetbal, voetbal en voetbal wat de klok slaat en het motto is ‘plezier maken met elkaar’.Kinderen trainen als profs, spelers geven een persconferentie en gaan met spelletjes aan de slag waar ze leuke prijzen mee kunnen winnen. Als afsluiter krijgen ze een shirt en een certificaat die door de profs is ondertekend.

Bij het evenement is te zien hoe je je als deelnemer kan inschrijven.

Door gebruik te maken van deze website ga ik akkoord met de privacy voorwaarden en het gebruik van cookies. Ok