Over RSU

Ruben Schaken United

Als atleet in de topsport weet ik wat er gevraagd kan worden aan de top. Naast dat ik alles uit mijn sportieve carriere heb willen halen, doe ik er ook alles aan om zakelijk boven aan te staan. Om de juiste focus op de juiste onderdelen te houden zijn de verschillende bedrijven opgedeeld en hangen deze samen onder 1 paraplu, Ruben Schaken United.

Voetbalschool Schaken

Voetbalschool Schaken staat voor kwaliteit en stimuleert jong voetbaltalent met specifieke kwaliteiten om zich op technisch en tactisch vlak te verbeteren, vanuit de visie van de voetbalschool ze zo de laatste zet te geven naar betaald voetbal. Dit wordt bereikt door de juiste methode in te zetten en gericht individueel aandacht te hebben voor de spelers waardoor gezorgd wordt voor een snellere groei. Met op maat gemaakte trainingen behandelen wij alle sterke en zwakke punten van deze voetbaltalenten. Dit doen wij met de opgedane ervaring in het nationale en internationale voetbal. De ervaring reikt vanaf de eerste divisie tot en met het nationale voetbal. Centraal staan individuele kwaliteiten, zelfstandigheid en optimale ontplooiing. De coördinatie en trainingen worden verzorgd door Ruben Schaken zelf.

By Chess

Most Fashionable Football player Ruben Schaken lanceert zijn eigen “Men’s & Boys” Fashion wear. Samen met een team van jonge modeontwerpers, grafische ontwerpers en een super productieteam zijn wij hard aan de slag gegaan om van A-Z zijn eigen visie van mode te vertolken in een eigen label onder de noemer “By Chess”. De collectie meet een geheel eigen stijl aan, “Urban Chique Wear” en biedt alle key items die iedere frisse, vlotte jongen of man in zijn garderobe moet hebben. Als modieuze man en vader van 4 zonen raakte Ruben geïnspireerd om naast een Men’s collectie ook een Boys collectie te lanceren. De eerste Men’s en Boy’s collectie bestaat uit stoere denim jeans en basic shirts. Tevens bestaat de collectie uit meerdere gave denim items. Echte must haves!

Ruben Schaken Official

Ruben Schaken is een Nederlands voetballer die onder contract heeft gestaan bij Feyenoord, Cambuur Leeuwarden, BV Veendam, VVV-Venlo, Inter Baku en ADO Den Haag met een totaal aantal van 423 wedstrijden. Als international kwam Ruben zevenmaal uit voor het Nederlands voetbalelftal, waarin hij 2 keer tot scoren kwam. Ruben werd in het seizoen 2007/2008 door Voetbal International uitgeroepen tot beste speler van de Eerste Divisie. Vanaf het seizoen 2008/2009 speelde Ruben voor VVV-Venlo waar hij een tweejarig contract had getekend. Vanaf het seizoen 2010/11 speelt hij voor Feyenoord. Hier tekende hij in mei 2010 een contract voor twee seizoenen. De aanvaller was op dat moment transfervrij. Ruben speelde bij aanvang van het seizoen als basisspeler maar door tegenvallende prestaties belandde hij op de bank. Verder dan een paar invalbeurten kwam hij niet, voordat hij in de loop van de tweede competitiehelft geblesseerd raakte. In het seizoen 2011-2012 moest hij zijn rugnummer 7 inruilen voor 27. In de voorbereiding maakte hij echter een goede indruk en onder de nieuwe trainer Ronald Koeman veroverde hij opnieuw een basisplaats. Op 22 augustus 2012 werd bekend dat het tot 2014 lopende contract van Ruben verlengd wordt met 1 jaar, omdat er Turkse interesse in hem was.

Op 5 oktober 2012 werd bekend dat Ruben voor het eerst tot de definitieve selectie van het Nederlands elftal zou behoren, voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Andorra en Roemeniƫ. In zijn debuutwedstrijd tegen Andorra maakte Ruben zijn eerste doelpunt, waarmee hij de eindstand van 3-0 bepaalde. Hiermee maakte hij ook gelijk het 250ste WK-kwalificatie doelpunt voor Nederland. Op 22 maart 2013 maakte Ruben de 3-0 tegen Estland. Dit was tevens de 1500ste interland goal van Oranje. Ruben is de 725e speler die voor Oranje uitkomt.

Catering Schaken

Surinaams eten op Champions League niveau. Dat is wat wij te bieden hebben op het gebied van catering. Met een chef kok van hoog niveau zorgen wij dat alle bekende en minder bekende Surinaamse gerechten een geheel eigen smaak en hoge kwaliteit hebben. Pasteitjes, broodjes kip en andere Surinaamse gerechten zijn bij ons af te nemen. Met onze ervaring kunnen wij stellen dat onze gerechten ook geliefd zijn onder mensen die nog geen kennis hebben mogen maken met de Surinaamse keuken.

Door gebruik te maken van deze website ga ik akkoord met de privacy voorwaarden en het gebruik van cookies. Ok